Rumtasting - Ontdek New Grove

Dokter Pierre - Mauritius

 

In 1852, ontwikkelde Dr Pierre Charles François Harel het concept van de lokale distillatie van rum in Mauritius. Hij creëerde met alleen de beste lokale ingrediënten uit zijn enorme Pamplemousses Garden Estate een drank van uitstekende kwaliteit en pure verfijning.

 

150 jaar later, behield New Grove Rum dit sterk erfgoed en de delicate smaken uit het verleden. Vervaardigd in het midden van de groene velden suikerriet, en geproduceerd in beperkte hoeveelheid, wordt deze exclusieve rum gereserveerd voor de echte kenners die zijn subtiele verfijning kunnen bekoren.

Ontdek op de Rumtasting

 

Maak kennis met New Grove op onze Rumtasting

 

1 October 2016

16:00 tot 21:00 (doorlopend)

 

@Rumstore -

Dendermondestraat 18 -

2018 Antwerpen


Spiced

Proef op 1 Oktober

Gold 5Y

Proef op 1 Oktober

Andere

Beschikbaar op onze website


Reactie schrijven

Commentaren: 0